Levande vatten 2023:2

I detaljernas kaos framträder vattnets innersta kraft. I ett fryst ögonblick avslöjas dess oformlighet som saknar motstycke i vår egen konstruerade värld. En känsla av ivrigt samspråk mellan alla dessa sammanfogade enkla molekyler, i ständig förändring för massans välbefinnande. En för alla, alla för en.

OFORMLIG


Rogens naturreservat, Härjedalen – 20 september 2022

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

6 reaktioner till “Levande vatten 2023:2

 1. These are beautiful and your commentary – again – it’s really good. The formlessness that is unparalleled in our constructed world, the constant change and eager communication that brings the many and the one together. Yes! And I feel like you’re enjoying the process of photographing water, which is very good. 🙂

  Gilla

  1. I am glad that you appreciate these expressions in pictures. Just as the attraction of water affects me, I hope that many more realize its enormous importance for all living things, and act accordingly

   Gillad av 1 person

 2. Vatten är liv och ger liv. Föränderligt som allt annat i naturen men i strömmande form snabbare än mycket annat. Dramatiskt snygga bilder.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: