Spårtolkning

RÄV

Hållplats
Interferens
Jaktförsök

Rogens naturreservat, Härjedalen – 2 feb 2023

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

2 reaktioner till “Spårtolkning

  1. Alltid lika magiskt med dessa spår. Jag minns i Jämtland när jag såg spår efter järv eller i Skövde när jag såg spår efter lodjur. Jag åker till Agusa här på Österlen och spårar efter varg. Men de spåren är svåra att skilja från stora hundar. Tyvärr är det också ofta för lite snö här nere för att roa sig med att spåra.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: