Levande vatten 2023:3

Fullt av liv kastar sig vattnet, nästan lustfullt utför. Omfamnar och sluter sig runt stenarna i sin väg. Det ser så lekfullt enkelt ut, dess egentyngd och topografin sköter det mesta. Friktionen verkar obefintlig när det smeker sig fram, spritter till och hälsar på luften ovanför. Tar små vederkvickande andetag och fylls av livskraft.

LIVFULLT


Rogens naturreservat, Härjedalen – 20 september 2022

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: