Hjärtskärande

HJÄRTA AV STEN

Alla hjärtans dag passerade igår. Hur är det då idag och alla dagar resten av året? Tänker vi då på varandra och vår omgivning lika mycket, utan uppvaktning med blommor. Det vill jag gärna tro, trots larmfloden som väller över oss varje dag. Många hjärtan kan lätt brista bara för att ett fåtal har ett hjärta av sten. Låt inte dessa hjärtlösa människor fylla våra framtida historiebeskrivningar. Deras kyliga attityder kan inte ens användas för att dämpa klimateffekten.


Strömstad – 14 feb 2023 (Sångsvan, Nöddökilen – 9 feb 2023)

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: