Levande vatten 2023:5

Mild i smaken men vild i sin framfart. Tar sats liksom och tvekar aldrig inför sin uppgift att fortsätta sin bana i en flerårig loop för att sluta det eviga kretsloppet. Envist om igen, i årmiljoner för att hålla planeten vid liv. En inneboende klokhet som vittnar om en mer komplex roll än den enskilt enkla molekylen uppvisar.

VILD


Rogens naturreservat, Härjedalen – 20 september 2022

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

3 reaktioner till “Levande vatten 2023:5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: