Levande vatten 2023:6

Vatten påstås vara färglöst, med en svagt blå nyans beroende på innehåll av vissa mineraler. Vi ser det ofta som klarblått i vackert väder, tack vara himlens återspegling. Min sanning säger att vatten har alla tänkbara färger, berikat av dess omgivning. Ljuset löser upp alla bindningar och förlöser den färgrikedom som omger det. En målares mardrömsutmaning och fotografens källa av guld att ösa ur.

FÄRGLÖS


Rogens naturreservat, Härjedalen – 20 september 2022

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

3 reaktioner till “Levande vatten 2023:6

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: