Dag 365

24 feb 2023 – ”We didn´t start it”

Vad finns kvar av ett land efter ett år i krig – människor och mod eller meningslöshet och massförstörelse. Byggnader kan återuppstå men de som återvänder är inte desamma som innan.


Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

4 reaktioner till “Dag 365

  1. Omöjligt att ens föreställa sig. I min släkt har vi det, morfar som flykting, beskjuten, och farbröder och morbröder som deltagit i krig. Aldrig någonsin nämndes något om vad de upplevt, utom när mamma berättade hur bomberna föll i Helsingfors och hur hon som barnflicka evakuerades med familjens barn.

    Gilla

  2. The photo above is really beautiful and full of emotion. It’s so stupid, what’s happening in Ukraine. My twin grandsons were six months old on 24 Feb – they were born six months after the war started to my son and his Ukrainian partner. She came here a long time ago but she was born there and still knows people there. What kind of a world were the little twins born into? One where they will need the outdoors, they will need ti very much!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: