Tema blått

BLÅSIPPA

Av många betraktad som den ultimata informatören om att våren formellt är på gång. Knopparna tränger sig fram genom fjolårslöven och gammalt gräs, riktar in sig som ett periskop mot solen och tar stöd där det finns. Några snöfläckar här och var är inte heller ett hinder, nu är det dags enligt solens kalender.


Hålkedalen, Strömstad – 1 april 2023

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

6 reaktioner till “Tema blått

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: