Tema vått

SNÖSMÄLTNING

Snön för en omöjlig försvarskamp mot den allt högre liggande solen. Även om det inte är mycket snö kvar så är vätan påtaglig i skog och mark. Inne i skogen, där solen inte riktigt hinner bränna barfläckarna mer än en kort stund innan de skuggas, går det långsamt. Små bäckar försöker förtvivlat få undan vattnet mot torrare platser. Men överallt bland fjolårslöven väter det igenom efter mina fotspår. Grusvägen däremot torkar undan för varje timme. Skönt att slippa se var man skall sätta sina fötter utan att bli blöt och istället kunna fokusera på de tranor som drar norrut, högt över kraftledningar och mitt huvud.


Hålkedalen, Strömstad – 1 april 2023

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

6 reaktioner till “Tema vått

  1. Stövlar på är mitt råd, då kan man kliva var man vill och ha roligt i pussarna. De två nedersta bilderna fastnar jag för här.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: