Form eller färg 2(2)

VAL I ÖGONBLICKET

Ibland, som denna sena kväll när himlen förmörkades plötsligt och ändrade färg efter att solen gått ner, måste ett val göras in momentum, så att säga. Den blå-gula vimpeln hos min granne liksom hukade sig inför det kommande regnet, färgerna får också en symbolik i dessa tider av krig i Europa. Att snabbt kunna välja från manuellt läge i färg till de förinställda lägena på kameran för de monokroma bilderna (i mitt fall C1 och C2) blir viktigt vid ett sånt här tillfälle. Några sekunder senare ser som regel himlen ut på ett nytt sätt och ögonblicket kan vara borta. Ja, det är mitt sätt att hantera en sån här situation, men ni har säkert andra metoder som fungerar för er.


Strömstad – 13 april 2023

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: