Levande vatten 2023:10

Bäcken 1(5)

Presenterar ett litet multimediaprojekt i fem delar. Korta filmer på en och samma bäck, tagna vid ett tillfälle längs en sträcka på bara ca 10 meter vid en plats som faktiskt också heter Bäcken. Mina subjektiva tolkningar av vad bäckens vatten, dess rörelse och ljuset med reflektioner från omgivningen kan frambringa hos betraktaren. Originalmusik från ljudbiblioteket hos YouTube. Filmat med systemkamera utan filter eller annan efterbehandling. För bästa resultat nyttja helst en lite större skärm än mobiltelefonens. Beskåda och kommentera gärna.


Bäcken, Strömstad – 17 april 2023

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

4 reaktioner till “Levande vatten 2023:10

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: