Åkulla bokskogar

Skörheten själv

Vandrat runt ett par dagar under ett tunt bladtäcke . Så nära en grön vårdusch man kan komma. Ibland får bara kameran vila om man skall ta in den sköra känslan av bokens pånyttfödelse. Åkulla, utanför Varberg, en ny plats för mig men redan ett nödvändigt återseende nästa år vid denna tid. Reserverad skog för att påminna mänskligheten om dess skönhet.


Åkulla bokskogar- 3-4 maj 2023

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: