Bruk av skog #1

KÄNSLOR

Rationellt framåttänkande eller känslomässig upplevelse i realtid. Fritt val, men så här ser det trakthyggesbruket ut, den vanligaste formen av skogsbruk i Sverige. Läs gärna bolagets egen uppfattning om sitt miljöarbete med skogsmark.


Bild och video av Tor Lennart Tuorda, Kvikkjokk

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

2 reaktioner till “Bruk av skog #1

    1. Det gör det inte, men den promille som bor och vistas där kan inte ens hjälpa ett parti över fyraprocentsspärren. Reservation för att det är ett annat bolag som äger marken än det omnämnda i filmen, allt enligt upphovsmannan Tuorda på hans blogg.

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: