Gräslikt

Gräs är ett flyktigt fotoobjekt, rör sig för minsta vindpust. Det har sin förklaring, när det är dags för fröna att spridas. Ibland kan det då vara skönt att bara ge efter och låta gräset leva sitt vilda liv i sökaren. Rörelsen i bilden återger då de lätta, i bland smått turbulenta, rörelser som luften åstadkommer, inte alltid som vi tror eller vill att det skall vara – men så spännande att uppleva.

Detta skulle också kunna bidra till Susans fredagsutmaning även om det inte är en blomma i vanlig bemärkelse.

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

2 reaktioner till “Gräslikt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: