Konstigt foto

Några regndagar och man tittar över backupen på sina bilder. Hittar då lite gamla Photoshopalster och då ställer sig frågan: Foto eller Konst? Eller finns det något som man skulle kunna kalla fotokonst? Vilken mening skulle det i så fall fylla om man försöker kämpa för ett myller av liv på planeten Jorden? Öppen fråga att begrunda!

Short summery: A few rainy days and I had to look over the backup of my pictures. Found some old Photoshop-pics and asked myself the question: Photo or Art? Or is there something you could call photoart? If so, what sense would it make if we are trying to fight for an multitudinous life on planet Earth? Open question to make some reflections about!

Naturlig konst på granit – Kockholmen, Strömstad, 2020-02-26

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

En tanke på “Konstigt foto

  1. Tror fotokonst från naturen har flera funktioner att fylla. Förutom dekorativ funktion i form av tavlor blir de intressanta samtalsobjekt när betraktaren undrar vad det är de ser.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: