Gran

Gammal gran med gammal kamera på den gamla tiden. Granbarkborrarna har redan tagit vad de behöver och granens hud släpper. Öppnar upp för väta och svamparnas intåg. En evig kretsgång där kolet återförs och nya barr skall sen åter syresätta vår planet.

Picea abies

Trees every tuesday, accepted challenge from Susan.

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: