Natursymbolik 2

Jag finner det lite märkligt att vi ofta söker mänskliga drag i bilder vi inte riktigt förstår eller direkt kan identifiera. Mån tro ett sätt att försöka hitta någon slags förklaring eller söka trygghet i. Om naturen runt oss ser mänsklig ut kan den väl ändå inte vara intetsägande eller rentav farlig. Eller så letar vi bara efter släktdraget ………

Syskonkärlek

Rogens naturreservat, Härjedalen 2020-09-08

Detta är ingen så kallad utmaning i bloggvärlden, men alla som känner igen sig och vill, får gärna göra sin egen reflektion. Hur vi ser på bilden, dess innehåll, betydelse eller funktion är oftast väldigt personligt färgad utifrån var och ens bakgrund och livsfilosofi.

Jag noterar enbart plats och tid för fotograferingen, motivet är underordnat. Ni är alla hjärtligt välkomna in i den symboliska bildvärlden.

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: