Höst i Rogen 11

Galleri natura

Allt inom konsten finns representerat på detta naturliga galleri, öppet året runt, dygnet runt. Skulptur, grafik, måleri och självklart träsnitt. Avstånd, mödor, vind och kyla för att uppleva skönheten är inget mot vilka prövningar de sista resterna av dessa medeltida tallar fått genomgå under sina liv. Inte ens en brand har kunnat kuva vissa av de mest anpassningsbara. Ett livsverk åskådliggjort inpå deras nakna skinn.

Samtliga foton tagna i Rogens naturreservat under perioden 5-11 september 2020

Fortsättning följer …….

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

6 reaktioner till “Höst i Rogen 11

    1. Tack så mycket Anki, värmer i snålblåsten. När man har förmånen att kunna vistas i en sån här miljö utan press och stress rinner ibland inspirationen till i venerna och man blir både fascinerad och upprymd av det man ser. Tack för din uppmuntran, det behöver både jag och de som aktiverar sig mer konkret för att rädda vårt livsarv, moder jord.

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: