Vemodig höst

Jag fick lära mig i skolan att om man blandade alla färger så får man brunt. När jag ser löven som legat på marken i regnet inser jag att det stämmer. Bladen har varit vårligt transparenta i ljust grönt, djupt sommargröna och i övergången till recirkulationen har de exploderat i gult, orange och rött. Nu skall träden vila och egentligen vi också, så vi orkar med ännu en vår och sommar. Fast det finns ju så mycket att titta på och förundras över, även om det blir kallt med snö och is. Glöm inte fotografens gyllene vinterregel nr 1 – håll alltid ett reservbatteri varmt i byxfickan.Samtliga foton från Strömstad, en tidig morgon 13 oktober 2020

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: