Karaktärer

Vem har sagt att djur är karaktärslösa, inte jag i alla fall. Varje art, men också individ, har sin speciella utstrålning och karaktär. Problemet är väl att vi har svårt att läsa rörelser och beteenden som ger uttryck hos de enskilda levande existenserna. Jag tänkte därför bjuda på några personliga favoriter jag mötte i tisdags i hamnen på Nordkoster.

Den stora underhållaren, som var lite blyg i början, har premiär först i morgon. Så, leta reda på de bästa dansskorna redan ikväll, för sen är det bara att hänga på de nya dansstegen. Let´s dance kan vi begrava i garderoben för imorgon blir det åka av……..


Gråtrutar (Larus argentatus), unga som gamla, Kosterhavets nationalpark – 2020-11-03

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

3 reaktioner till “Karaktärer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: