Levande vatten 15

Samma bäck, samma dag, samma tidpunkt som gårdagens inlägg Levande vatten 14. Nu med kamerans videofunktion och med ett annat musikstycke. Hälsobefrämjande inomhusaktivitet, både att framställa och avnjuta till en kopp kaffe med en liten kaka……

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

3 reaktioner till “Levande vatten 15

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: