Levande vatten 16

En ljusgrå himmelsspegel i rörligt vatten, där endast skuggorna av träden avslöjar bottenstrukturen. Samma bäck, samma dag, samma tidpunkt som tidigare inlägg Levande vatten 14 och 15. Bildspel lämpligt för nedvarvning inför Julhelgerna.

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

En tanke på “Levande vatten 16

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: