Tryckt stämning

Villkoren är stenhårda ute i det yttersta kustbandet, oavbruten vindpåläggning över klippor, hällar och berg, mellan skrevor och in i minsta glänta. Inget levande lämnas oberört. Sammanbitet trycks de ned, söker skydd, försöker hitta en fast plats. Samarbete gäller bara om utrymme och livsvillkor räcker till.

Still black and white on Wednesdays

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: