Ofokuserad II

Gråmörk morgon med hundar runt staden. Mest fokus på att fota stadens ljus med långa slutartider innan allt vaknat till liv. Att då slänga iväg några bilder på en förbiflygande kråka, på långt håll med för liten zoom kändes meningslöst, mer än ornitologisk reflex. Kunde kanske ha varit en svartkråka eller en råka. Går tyvärr inte att avgöra utifrån bilderna, men istället blev det intressanta rörelser som ögat aldrig riktigt uppfattar.

Still black and white on Wednesdays

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

5 reaktioner till “Ofokuserad II

  1. Cool shots, Hans! i’ve kept quite a few bird photos like this. Instead of the perfect shot, they are more artistic and unique, and I like them. I like the challenge of different, even if it’s by accident or on purpose. 🙂

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: