Pausfågel vecka 2

Gärdsmyg (Troglodytes troglodytes)

Vår minsta övervintrare, som hittar föda överallt där andra inte kommer åt. I detta fall mellan stenar, vid lågvatten längs en havsstrand. Syns sällan när den letar efter nåt ätbart, men lock och varningslätet hörs oftast lågmält. Sången kan man ibland höra även vintertid.

Lockläte:

Sång:


OBS! Vissa bilder kan vara grafiskt manipulerade i efterhand med filter eller sandwichteknik.

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

2 reaktioner till “Pausfågel vecka 2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: