Pausfågel vecka 3

Gråkråka (Corvus cornix)


OBS! Vissa bilder är grafiskt manipulerade i efterhand med filter eller sandwichteknik.

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

2 reaktioner till “Pausfågel vecka 3

  1. Detta med kråkor och gråkråkor … jag fortsätter nog att bara kalla dem kråkor. Alla kråkfåglar är intelligenta och tillhör mina favoriter i fågelvärlden. Skönhet och skönsång är ju fint men kråkfåglarna klart intressantast 🙂 Här ute i kanten av skogen ser vi sällan kråkor, men har gott om korp … skator ser man nästan bara inne i samhället. De få som bor här är så skygga att man bara behöver vända ögonen mot dem för att de ska fly.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: