Lite snö, helt enkelt

Jag hade en idé denna dag med lite låg januarisol, att försöka mig på ett frostigt skogslandskap med myrar. Men då skogen ligger ett par mil inåt landet och ett par hundra meter högre än kusten, var det kallare och faktiskt lite nysnö. Kom därför inte förbi fascinationen av snön, trots att man ser och fotar det nästan varje år. Kan inte riktigt sätta ord på det, fast det måste vara samma känsla som is, att det är förgängligt och kan vara borta närsomhelst. Lite vind, en snabb temperaturökning eller en kort regnskur så är förtrollningen över och landskapet helt förändrat. Där tror jag att det sitter, men det kan ju också vara mitt norrländska påbrå som hittar hem i snön.

Samtliga bilder från Bullareskogen utanför Strömstad, 2021-01-03

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

2 reaktioner till “Lite snö, helt enkelt

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: