Is-studie VI

BÄCKEN

Sjön är frusen med decimetertjock is, men bäcken står emot vid utloppet. Det första lugna partiet på forsnacken har en tunn isskorpa med frostiga mikrogranar. Efter dämmet klamrar sig isen fast på stenar i strandkanten, sköljs över och försöker bygga muskler för att kanske bilda en brygga över till andra sidan. Den ständiga rörelsen i vattnet gör kampen ojämn.

Samtliga bilder från Bulllareskogen – 2021-01-27

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

En tanke på “Is-studie VI

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: