Is-studie VII

ISIG VÄG

Skogsvägen har fått skador och spår av avskogningen tidigare i höst. Sen regn, lite snö, tö och kyla har nästan gjort den oframkomlig till fots också. På vissa ställen har tjälen skjutit upp marken redan, i spåren ligger torrfrusen is. I de djupare partierna bottenfruset och i dikeskanterna märkliga is- och frostkreationer. Bra att man måste gå långsamt fram, så man hinner upptäcka det lilla i det stora.

Samtliga bilder från Bulllareskogen – 2021-01-27

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

3 reaktioner till “Is-studie VII

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: