Vinter i Rogen 1

Fjällvattnets stugby

Vissa har redan fått nog av snö och kyla, men min norrlandssjäl pockar på uppmärksamhet. Det skall vara riktig snö, klart väder och kyla som knastrar under hundtassar till och med. Något kortare dagar i Härjedalen och Rogens naturreservat, men månljuset och snön hjälper till att finna vägen. Bara -16 grader C denna morgon när hundarna måste ut. Ett trolskt morgonljus som hänger kvar i kylan. Båtarna ligger i ide i sina båthus vid sjön. Doften av kall snö och tystnaden som bara bryts av enstaka morgonpigga talltitor och dalripor som lyfter yrvakna ur sina snölegor.

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

2 reaktioner till “Vinter i Rogen 1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: