Vinter i Rogen 4

– 28 oC

Riktigt kall dag med dimma morgon och kväll. Så torr som luften känns undrar man givetvis var fukten kommer i från. Sjöar och vattendrag frusna, så det återstår bara det bundna vattnet i snön och trädens mycket återhållsamma ”andning”. Inga morgonpigga skidåkare eller renar, bara gårdagens spårlöpor. Renarna får hålla till godo med frystorkade hänglavar med frostig glasyr denna dag. Skönt att då stå i stugvärmen och fota genom fönster……

Samtliga foton Rogens naturreservat – 2021-02-04

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

4 reaktioner till “Vinter i Rogen 4

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: