Pausfågel vecka 8

Havstrut (Larus marinus) – Great Black-backed Gull


 • Bild 1 – Råssö hamn, 5 jan 2021
 • Bild 2 – Gotland, 15 okt 2020
 • Bild 3 – Råssö hamn, 5 jan 2021

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

6 reaktioner till “Pausfågel vecka 8

 1. Nice in-flight captures Hans. The first is my favorite. Usually the backdrop is the sky, water, or trees. I like the house in the background and I pick up on that it is a quaint fishing house from the color and gull.

  Gilla

 2. Mäktiga röstresurser har den, låter som om den skäller ibland. Mycket snygga bilder i flykten, fastnar för den nedersta med mörka toner.

  Gilla

  1. Tackar, de har mer basröst än gråtruten, storleken har säkert betydelse i det fallet. Havstrutens svarta rygg och ovansida vingar lyfts fram här, bara tack vara de vita kanterna och vingpennornas vita spetsar. Inte medvetet men den fick lite mer tyngd i sig.

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: