Begrundan 2:2

Sen, vad är motivet i bilden egentligen. Fågel, blomma, insekt eller kanske rådjuret på ängen. Sånt som anses vackert, inte fult som det som är dött. Men i det som idag omhuldas som ”död ved”, finns livskraft till nästa generation av djur, svampar och växter – fast inte lika synligt bedårande vackert i våra ögon förstås…..

Kockholmen, Kosterhavets nationalpark – 2021-03-20

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: