Han reser sig igen….

Den gamle, kusttallen, utsatt för det ingen vill uppleva, inte ens under en kort mansålder. Tvingad ned på knä, med armar och axlar reser den sig mot ljuset, tar spjärn mot graniten under det tunna täcket av mossa och ljung. Möjligen kuvad med en känsla av undergivenhet, men mot alla odds ett nytt livsrum, innan grannarna tar över och sluter kretsloppet. Ja, eller kanske påbörjar cirkulationen, kanske man skall säga.

Kockholmen, Kosterhavets nationalpark – 2021-03-20

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

2 reaktioner till “Han reser sig igen….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: