Vårvinter i Rogen 9

Snötäcke förutsätter att det snöar

Vinden viner och snöandet håller i över ett dygn. Perfekt dag att tända en brasa, laga god mat och fördjupa sig i en lämplig bok, som t.ex. ”Kolonisationen av Ume lappmark, år 1500-1750”. Inne känns tryggheten påtaglig, ute på verandan under tak kan man ibland höra talltitornas kontaktläten, när de försöker kommunicera med varandra. Någon stuggäst har kanske haft fest och lagt ut en fet skalk från fläskbiten. Tyckte mig höra; ”Kolla in stuga 15, där bor vettigt folk denna vecka”.

Tack för visat intresse för Rogen, en alltför snabb vecka i mitten av april

Foto runt knuten i Fjällvattnets stugby, Rogens naturreservat – 12 april 2021

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: