….mot kvällen uppklarnande

Tack SMHI för den prognosen. Utan er hade jag inte tagit mig ut och fått uppleva tre timmars regn, sittande under tak i ett fågeltorn tillsammans med ett gäng pigga skrattmåsar som fann kvällen mer underhållande än vad jag gjorde. Observera att bilderna inte är monokroma utan i färg.

Samtliga bilder från Nöddökilen, Strömstad – 2021-05-16

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: