En dag vid havet #6

Fast mark under fötterna och ett huvud på skaft

Troligtvis en ouppnåelig dröm, jag menar beslutsfattare som står stadigt i de snabba vindkasten och fortfarande kan ha en klar och ren långsiktig tanke kvar i huvudet. För det kan väl inte vara så självklart att vi själva är kapabla att fatta ratten och gira skarpt för att hålla rätt kurs. Världen är bara grå om man ser den i mono.

Kockholmen, Kosterhavets nationalpark – 2021-06-12

Tack för att ni orkat med alla bilder om havet!

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

2 reaktioner till “En dag vid havet #6

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: