Naturvårdsenhet

Halvön erbjuder inte det läckraste sommarbetet men fåren verkar trivas i den totala friheten med skog, berg och strandäng. Lite extra kraftfoder är den enda lön de får för sin idoga strävan att hålla efter en stor yta från igenväxning och skapa förutsättningar för späda fanerogamer. Endast strandkvannen i det värsta stenskravlet klarar sig. Att de trivs med landskapet och de tvåbenta besökarna råder det inget tvivel om. Enda problemet är bara att de inte vill därifrån på senhösten.

Kockholmen, Kosterhavets nationalpark – 2021-06-12

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: