Viloäng

Utan får och hästar vilar ängen denna försommar, återhämtar och breder ut sig i välbehag. Passar på att sprida sina frön i sjöbrisen från havet innan den åter blir en fristad för betande tamdjur eller naturvurmare med filt och picknickkorg. Vilsam är den för öga och kropp.

Kockholmen, Kosterhavets nationalpark – 2021-06-12

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: