Strandhugget #1

Tryckande värme i sommarstaden, Coronagränsen mot Norge har öppnats och havet är nästan blankt inomskärs. Perfekt för ett strandhugg på en kal klippö längst ut i skärgården. Båtlivet med barnfamiljer i de undangömda sandvikarna och seglarna långt ute till havs har precis vaknat till liv. En liten ö för sig själv, för bad och att kunna ta in sommarkänslan i bild.


Samtliga bilder från Syd-Hällsö, Strömstad skärgård – 2021-07-03

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

En tanke på “Strandhugget #1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: