Strandhugget #2

En till synes kal och livlös ö, men i skrevorna hukar sig ett frodigt växtliv som även lockar till sig humlor längst ut i havsbandet. Växter med tjocka stjälkar och blad, som behåller vätska och tål långa torrperioder.


Samtliga bilder från Syd-Hällsö, Strömstad skärgård – 2021-07-03

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

4 reaktioner till “Strandhugget #2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: