Fjärilssommar #5

Dagfjärilarna måste hela tiden samsas med andra pollinatörer, där humlorna är de mest burdusa och tvekar inte att knuffa undan en mycket större fjäril. De färggranna blomflugorna i sin tur måste dela med sig med andra tvåvingar, stora som små. Endast tapetserarbiet verkar ha sin egen auktoritet, där andra flygande insekter håller avstånd.


Samtliga bilder från egen trädgård i Strömstad – 2021-07-26

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

4 reaktioner till “Fjärilssommar #5

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: