Regnig morgon, mono

Vaknar till en regnig morgon. Blickar ut genom köksfönstret och ser bara grå sömndruckna kulörer överallt. Regnet skapar en ljudkuliss som stänger ute allt annat oväsentligt. Ingen människa ute. Ingen hund. Ingen katt. Bara en sömnig fotograf som på frihand skakar lite i kylan under ett skyddande tak på farstubron. Vad månne grannarna tänka?


Strömstad 2021-07-29

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: