Regnig morgon, färg

Regnet ökar i intensitet. Avvaktar och äter lite frukost. Trädgården suger åt sig av det livgivande uppifrån. Färgerna blir intensiva av vattnet. Skannar av omgivningen och de närmsta rabatterna med tele på stativ från en och samma punkt i skydd av regnet. Kontrasterna är stora. De torra björklöven på marken ger höstkänsla i slutet av juli. Så kommer de första blixtarna med efterföljande muller. Snabbt in och dra kontakten till datorn ur väggen! Ömsom sol, ömsom regn.


Strömstad 2021-07-29 (bild 1, veckan innan)

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: