Höst borta 2

RISIGT

Gråväder, där solen inte orkar bränna sig fri sikt genom tunga skyar. Klarheten försämrad på håll men allt består runt ens egna knän, bland låga buskar och bärris. Färgskalan skiftar för varje planta, torka och kyla sätter tonerna säkert. Från kalfjällets mattor av mörka kråkbär och klarröda ripbär till skogens överflöd av blåbär med inblandning av släktingen odon.


Rogens naturreservat, Härjedalen – 19-24 september 2021

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

En tanke på “Höst borta 2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: