Höst borta 1

TERAPI I BJÖRKSKOG

Ett sånt överflöd av färg, att bara sluka med alla sinnen. En sista pyroteknisk akt i årets föreställning av in natura. Övermäktigt som pukor och trumpeter i symfonins avslutande crescendo. Inga applåder ekar mellan träden, bara ett svagt viskande mellan tall och fjällbjörk. Gemenskapen beundrad av de späda buskarna av dvärgbjörk, rödoranga av upphetsning att få vara en liten del av detta rytmiska förlopp. Pånyttfödelsens anlag trycker på och skjuter ut klorofyllförlorarna för att ge utrymme åt grenspetsarnas övervintrare.


Rogens naturreservat, Härjedalen – 19-24 september 2021

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

3 reaktioner till “Höst borta 1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: