Favorit i repris 1

HOBURGEN

En ynnest att få återuppleva fjolårets tur (se inlägg 1 från 2020, eller använd sökfunktionen genom att söka på ”Gotland”) till Gotland med detta välrenommerade skådargäng även i år. Vi startar på Hoburgen där sydspetsens karaktär av uppsamlande tratt för sträckande höstfågel är påtaglig. Stora flockar rör sig över de karga åkertegarna, stenmurar och buskage utgör skydd och födoplatser. Överallt är det rörelser så man inte hinner med att både iaktta dem och att fotografera. Vädret var inte riktigt med fotografen i år så bilderna blev dessutom färre men upplevelsen lika intensiv och beroendeframkallande ändock.


Hoburgen, Gotland – 7-10 oktober 2021

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

3 reaktioner till “Favorit i repris 1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: