Favorit i repris 4

BEACH RALLY #1

Hyfsat klara dagar är det inte fel att dra längs med många av Gotlands stränder med fina strandängar. Sjöfågel, måsar, gäss, vadare och tättingar som finner nåt ätbart i den ilandflutna tången, finns alltid någonstans. Lite lättare att observera men känsligare för störningar, samtidigt som det oftast inte är något som skymmer sikten. Ibland räcker det med att bara sitta still på en plats i lä, sol i ansiktet och njuta av de fåglar som passerar eller stannar till ett tag.


Gotland – 7-10 oktober 2021

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

2 reaktioner till “Favorit i repris 4

  1. Jag kan tro att det är njutbart att sitta i lä och iaktta allt som flyger och far. Njutbara bilder blev det också. Att även måsar behöver ta sig en titt i spegeln innan de flyger vidare är roligt att se.

    Gilla

    1. Ja, det är oftast då man ser och upplever mest. När man själv är stilla skärps både ens egen syn och hörsel, ett stenåldig jaktinstinkt som kanske finns kvar i några gener. Men, framförallt känns det inte som man själv är ett störande moment, utan fåglarna i det här fallet beter sig naturligare i sina element.

      Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: