Favorit i repris 5

BEACH RALLY #2

Nya rapporter om sällsynta fågelarter längs kusten väcker gänget i ottan och gårdagens mödor och värk i benen får man bara skaka av sig. En ny lovande dag kanske. Klart är att fågelskådning inte bara sätter krav på kunskap, en god grundfysik skadar inte heller. Att byta sida på den Gotländska ön kan ofta löna sig beroende på vind och väderlek. De stora vindkraftparkerna som finns både på ön och till havs, verkar inte ha någon större effekt på fågellivet i alla fall. Då är förändringsobenägna sommargäster från storstäderna betydligt känsligare, skulle noga säga griniga till och med. Pratar man med ortsbefolkningen som ser och hör dem året runt kommer det genast: – Man vänjer sig (både med snurror och sommargäster).


Gotland – 7-10 oktober 2021

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: