Mölle by the sea

UTMANANDE LEK

Några trampar runt på Kullabergs kullar med ryggsäck och försöker hitta fikalä för den hårda vinden. Andra lägger sig på en bräda och paddlar ut i havet för att möta den sjunde vågen. Gemensam nämnare? Längtan från det skyddade vardagslivet med centralvärme för att hitta tillbaka till stenålderskänslan av att tvingas anpassa sig till naturen för sin egen överlevnad. Tid och energi finns, men används den på rätt sätt……


Mölle, Skåne – 15-16 oktober 2021

Publicerad av Hans

The blog is an attempt to give you all a piece of life in the outdoors. The richnes of life that is interwoven in an unbelievable pattern. Where we as humans are just one of the species in the crowd. A humble approach to nature should be our starting point.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: